Coming Soon ™
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości
Ankieta: Co myślicie o takim ancapie
Jestem na TAK
12.50%
1 12.50%
Jestem na NIE
75.00%
6 75.00%
50%/50%
12.50%
1 12.50%
[Wyniki ankiety]

Taki mój pomysł na Ancapa :D
A więc tak, to jest mój pomysł by stworzyć z ancapa server pvp z arenami walk.
Zapisując się na arene nie wyświetłało by kto jest aktualnie wpisany, tylko wyświetlało by że jest ktoś chętny do walki
przez co było by to ciekawe rozwiązanie bo do momentu przeteleportowania na losową arene nie wiesz z kim masz doczynienia Big Grin
Oczywiście trzeba by było wpłacać za każdą walke w wysokości 50$, ale za wygraną otrzymywało by się 3szt WZW, a za przegraną 1 szt
i powiedzmy że uzbierasz takich 30 i możesz sobie zakupić zbroje z enchantem VI Big Grin
przypuszczam że dzięki temu ludzie by stosowali różne taktyki jakiej broni użyć z podpaleniem, odrzutem czy może pójść w czystego dps.
Wprowadzić ograniczenia na użycie przedmiotów typu złote jabłka i potki do 3 szt na walke Big Grin

Jak myślicie Big Grin grali byście z takimi dogodnieniami ? mówcie co by się wam podobało a co nie Big Grin trzeba jakoś ożywić ten server Big Grin
Ale oczywiście ostateczny głos nałeży do Władców konsoli Big Grin bo to im się oberwie dodatkową robotą Big Grin

PVP:
1. Wprowadzenie systemu rankingowego top 5-10 
2. Dodatkowa waluta za walki.
3. Specjalne areny stworzone pod pvp.
4. Wprowadzenie sklepu za WZW(walutę z walk) z enchantami +VI-X.
5. System 5 maksymalnych walk z jednym i tym samym graczem w ciągu tygodnia.
6. Wyłączony drop ekwipunku podczas śmierci.
7. Obowiązkowe wpisowe na arenę w wysokości 50$ za jedną walkę na arenie.
8. Gracze z Top 5 są zawsze zapisani na arenę dopóki nie stoczą przynajmniej 1 walki dziennie.